GALERII Anne Veski kontsert Lõunakas ummistas vaba liikumise, pidu jätkus jääl retrohõngulise diskoga

Copy

Parkimiskohti ei ole! On üsna keeruline arvata, kas see on jõulueelse allahindluse tõttu või selle süü, et laval saab tasuta näha Anne Veskit. Lõunakeskus on suur, aga mitte nii suur, et lava ette ei võiks tekkida ummistus, kui sel Anne Veski laulab. Ja see ummistus toppas laias koridoris vaba liikumise täielikult.

67-aastane poppmuusika staar on laval säranud juba enam kui nelikümmend aastat ja tema fännide hulk ei kahane. Neid kasvab muudkui juurde ning nad on aina nooremad.  Niisamamoodi ei vanane ka Anne Veski hääl ega veenev esitusoskus. Ta žeste, kehakeelt ja maneere võivad teised artistid äratuntavalt imiteerida, kuid originaal ise sellest ei tuhmu.

Anne Veski kõige popimate lugude nimekirjas on kaugelt üle 60 laulu ja vaid ühe osa neist jõudis solist Lõunakeskuses laupäeva õhtul ette kanda, loomulikult ka «Jätke võtmed väljapoole», mida publik hooga kaasa skandeeris. Anne Veski bändi kuuluvad Ain Tammesson ja Liis Vilde ning esinemise ajal tuli neil kõigil publikult lillebukette vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles