Karlova kooli lauljad tõid konkursilt kõrgeid kohti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal Kohtla-Järvel peetud rahvusvaheliselt noorte akadeemilise vokaali konkursilt tõid Karlova kooli õpilased II ja III koha.

Konkursil osales 52 solisti Eestist, Venemaalt, Ukrainast, Valgevenest, Leedust, Lätist ja Aserbaidzaanist, märkis Karlova kooli direktor Undel Kokk.

Lõppkontsert toimus Tallinnas Mustpeade majas. Repertuaar oli valdavalt klassikaline, kahes vanemas vanuseastmes tuli esitada oma kodumaa 20. sajandi teise poole autorite loomingut.

Igas vanusegrupis oli kohustuslik oma maa rahvalaul, mida tuli laulda a-cappella.

Karlova gümnaasiumi 8.a klassi õpilane Robert Sasorin saavutas konkursil II ja 6.a klassi õpilane Hendrik Tamm III koha. Neid juhendas õpetaja T. Puhvel ja klaveril saatis õpetaja M. Lang.

Samal konkursil on Karlova gümnaasiumi õpilased võitnud ka varem kõrgeid kohti - 2009. aastal pääsesid Kristel Pallasma ja Kristina Nazarkina II vooru, kusjuures Kristina Nazarkina saavutas III koha. 2010.a. võttis konkursist osa Kaarel Jurs, kes saavutas oma vanusegrupis I koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles