Pea nädala eest avavanglasse naasmata jätnud kinnipeetav on senini jooksus

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Kristiina Kondratjeva on keskmise kehaehitusega, ca 164 cm pikk. Tal on pikad pruunid juuksed.
Kristiina Kondratjeva on keskmise kehaehitusega, ca 164 cm pikk. Tal on pikad pruunid juuksed. Foto: Vanglateenistus

Möödunud pühapäeval, 3. detsembril ei naasnud väljaskäigult Tartus tagasi vanglasse 31-aastane avavanglas kinnipeetav Kristiina Kondratjeva. Sinna ei ole ta naasnud tänaseni ning vanglateenistus palub endiselt abi kinnipeetava leidmisel.

Kristiina Kondratjeva on keskmise kehaehitusega ja umbes 164 sentimeetrit pikk. Tal on pikad pruunid juuksed ning eritunnusena kerge kõõrdsilmsus ja otsmikul armid. Lisaks on armid mõlema käsivarre sisekülgedel, vasaku käsivarre pealmisel küljel ja ka vasakul õlal.

Avavanglast lahkudes oli Kondratjeval seljas musta värvi poolpikk jope, jalas musta värvi püksid ja sinised jalanõud, millel valget värvi tallad. Peas kandis ta lillat värvi Helly Hanseni mütsi, kaelas heledat salli ja kaasas oli ka musta värvi õlakott.

Avavanglast lahkudes oli tal seljas musta värvi poolpikk jope.
Avavanglast lahkudes oli tal seljas musta värvi poolpikk jope. Foto: vanglateenistus

Kõigil, kes teavad tema asukohta, palutakse sellest viivitamata teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 5666 3892.

Avavangla, kuhu Kondratjeva naasnud ei ole, on väljaspool vangla piiret asuv vangla osa, kust kinnipeetavad võivad käia ilma järelevalveta väljas tööl, õppimas ja lühiajalisel väljasõidul ning peavad ettenähtud kellaajaks tagasi pöörduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles