Reedene rõõm Aasta ehitaja Veiko Seliste: mõni ökodukt võiks mind paarisaja aasta pärast meenutada

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aasta ehitaja tiitli pälvinud ASi Ehitustrust projektijuht Veiko Seliste on loomult probleemide lahendaja, hea suhtleja ja lepitaja. Ta leiab, et tugev eeltöö hoiaks aastas miljoneid eurosid kokku.
Aasta ehitaja tiitli pälvinud ASi Ehitustrust projektijuht Veiko Seliste on loomult probleemide lahendaja, hea suhtleja ja lepitaja. Ta leiab, et tugev eeltöö hoiaks aastas miljoneid eurosid kokku. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Emajõe ääres bürootornis paikneva peakorteriga ASi Ehitustrust projektijuht Veiko Seliste (36) on vaatamata noorele eale ehitusvaldkonnas kogenud tegija: ta on seda ametit pidanud juba 15 aastat. Tema valvsa pilgu all on valminud näiteks Narva riigigümnaasiumi maja, Tartu ülikooli Jakobi 5 õppehoone ja ka lodjakoda.

Veiko Seliste, palju õnne aasta ehitaja tiitli puhul! Kuidas Eesti ehitusettevõtjate liit teile seda tunnustust põhjendas?

Tiitel tuli Narva riigigümnaasiumi ehitamise eest, kus tuli töö käigus väga palju kriise ära lahendada. Ikka veel oli tunda koroonapandeemia mõjusid, mis ehituse hindu ja tähtaegu mõjutasid. Üsna ehituse alguses hakkas ka Ukraina sõda pihta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles