Hiljuti avatud ristmiku valgusfoor jäi tõenäoliselt ette lumesahale

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ravila tänava ja Viljandi maantee ristmikul sai viltu sõidetud fooripost kolmapäeva ennelõunaks sirgu vaid loetud tundidega, nüüd tegeleb asjaga edasi kindlustus.
Ravila tänava ja Viljandi maantee ristmikul sai viltu sõidetud fooripost kolmapäeva ennelõunaks sirgu vaid loetud tundidega, nüüd tegeleb asjaga edasi kindlustus. Foto: Margus Ansu

Alles oktoobri lõpus värske ilme saanud Tartu Ravila tänava ja Viljandi maantee ristmikul nägid kolmapäeva hommikul liiklejad pikali sõidetud tänavaposti, mille külge paigaldatud foor seal liiklust reguleerima pidanuks.

Ravila tänava ja Viljandi maantee ristumispaigas pikali sõidetud tänavapost sai juba sama päeva ennelõunaks taas püsti. Ent see, kas post sõideti pikali äsja renoveeritud ristmiku kitsaste olude tõttu, libeda tee, või hoopis mõne masinajuhi oskamatusest, on veel selguseta.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski nentis, et kolmapäeva ennelõunaks ei olnud veel teada, kes ja mis asjaoludel foori ümber ajas, sest kuigi ristmik on varustatud moodsate anduritega, mis esmapilgul võivad näida kaameratena, ei ole sinna valvekaameraid siiski paigaldatud ning seetõttu ei saa videopildi järgi süüdlast tuvastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles