Tartumaa laskjad noppisid kaks karikavõitu ja meistritiitleid

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Ühe võidu kindlustasid Elva laskespordiklubile Marleen Riisaar ja Meelis Kiisk.
Ühe võidu kindlustasid Elva laskespordiklubile Marleen Riisaar ja Meelis Kiisk. Foto: Elva laskespordiklubi

Harjumaal Sakus toimusid nädalavahetusel laskmise Eesti karikavõistlused ning Eesti võistkondlikud meistrivõistlused. Kummaski arvestuses võitsid mitu kulda ning poodiumikohta Elva laskjad ning medaleid teenisid ka Ülenurme gümnaasiumi ja Tamme kooli noored.

Individuaalarvestuses tuli karikavõitjaks kaks Tartumaa laskjat.

Neist üks oli Elva laskespordiklubi ridades võistelnud Meelis Kiisk, kes oli parim meeste õhupüssi arvestuses. Kuue seeria peale kogus ta 624,3 punkti, mis oli ligi 14 enam teiseks tulnud Pärnumaa laskuriklubi noorest Markus Minnist. Kolmandaks tuli Narva laskespordiklubist Konstantin Loginov.

Karikavõitjaks tuli ka Tamme laskuri sportlane Sirli Likk, kes kogus õhupüstoliga lastes kuue seeriaga 562 silma. Tihedas heitluses järgnesid talle Narva laskespordiklubist Oksana Frojan ning Aleksandra Moissejeva, kes kogusid vastavalt 559 ja 558 punkti.

Lisaks karikavõitjatele selgitati Sakus välja parimad võistkonnad. Siiski teenisid Elva laskurid mitu poodiumikohta, seejuures kaks võitu.

Ühe tiimina tuli Eesti meistriks Elva meeste püssivõistkond koosseisus Meelis Kiisk, Siim Christian Reppo-Sirel ja Marek Tamm. Kolme peale kogusid nad 1818 punkti, mis oli 26 enam hõbedale tulnud Narva võistkonnast, kuhu kuulusid Nikita Filenkov, Konstantin Loginov ja Vladislav Lušin. Kolmandaks tulid Ülenurme gümnaasiumist Marko Aigro, Lauri Lopp ja Karel Udras.

Ka teenis elvalane Meelis Kiisk koos Marleen Riisaarega kuldmedali segapaari harjutuses. Neile järgnesid poodiumil Pärnumaa laskjad Marta Pauliine Mihkelson ja Markus Minn ning Elva klubi teine paar koosseisus Nathalie Lessingu ja Siim Christian Reppo-Sirel.

Veel teenisid Marleen Riisaar, Kristina Mölder ja Nathalie Lessing teise koha naiste püssivõistkondade arvestuses ning Reijo Virolainen, Lennart Saarepuu ja Heldur Kurig pronksi meeste püssivõistkondade seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles