Oled kutsutud katsikule? Ideed, mida kingiks kaasa võtta

Kaup24
Copy
Foto: Pexels

Tervita uue beebi saabumist praktilise kingitusega! Selleks, et sul oleks hulganisti ideid, mida kingiks viia, oleme koostanud nimekirja kõige populaarsematest kingiideedest koos soovitustega. Avasta nõuanded ja kingiideed!

Populaarsed kingitused vastsündinud beebile

Juhul, kui sa ei ole saanud lapsevanemate käest soovitusi, mida kingiks kaasa võtta, siis järgmisest nimekirjast leiad tooted, mida nad võivad vajada.

  1. Öölamp - tegemist on väikese lisavalgustusega lastetoas, mis võib olla armsa looma kujuga ja pastelsetes toonides. Selle saab panna põlema hämaratel õhtutel ja keset ööd, kui last tuleb sööta. Lisaks on täheldatud, et ka juba suuremate laste puhul võib öölamp luua turvalise keskkonna, kus laps julgeb üksi uinuda. Seega leiab see kingitus kasutamist pikemat aega kui ainult esimestel kuudel.

  2. Beebiapteek - pisikeste laste ravimiseks läheb vaja mitmeid erinevaid asju, mis võiksid juba kodus olemas olla. Kindlasti peaks sinna kuuluma termomeeter kehatemperatuuri mõõtmiseks, inhalaator külmetushooajaks ja mitmeid looduslikke ja pisikestele lastele mõeldud ravimeid. Pea nõu asjatundjaga, et panna kokku täiuslik apteek.

  3. Beebimonitor - selleks, et lapsevanemad saaksid olla kursis sellega, kas laps ikka teises toas magab, kingi neile beebimonitor. Sellega tagad lapsevanemate südamerahu ja mugavuse.

  4. Pehme vannirätik ja väikesed musliinist rätikud - beebide nahk on õrn ja tundlik, looduslikest kiududest valmistatud rätikud ei ole naha vastu liiga karmid ja tagavad mõnusa vanniskäigu ja olemise. Pealegi kulub erinevaid väikseid rätte väga palju, seega varusta lapsevanemaid hädavajalikuga!

  5. Polaroid kaamera, et vahval viisil saaks lapse sirgumist jäädvustada. Vaatamata sellele, et kõigil on tänapäeval väga hea kvaliteediga kaamerad taskus, saab polaroid kaameraga jäädvustada erilisi hetki täiesti teistmoodi ja meeldejäävalt. Kõik pildid saab pärast asetada lõksudega seinal asetsevale nöörile või albumisse.

  6. Mõnus komplekt vanni- ja saunatarbeid lapsevanematele - värsked lapsevanemad on ära teeninud oma aja ja hea lõõgastuse. Kingi selleks neile endile hea pakk tooteid, kuhu kuuluvad lõhnaküünlad, hea raamat, vannipallid ja muud ilutooted, millega end vannitoas või saunas hellitada.

Ei leidnud sobivat kingitust? 3 soovitust, kuidas valida kinki

Juhul, kui sa sellest nimekirjast ei leidnud sobivat katsiku kingitust, siis kasuta järgmiseid nõuandeid, et leida see õige kink, mida oled otsinud.

  1. Küsi lapsevanematelt, mida nad vajavad. Beebi sünni puhul ostetakse palju asju ise või need saadakse teiste käest kingituseks. Selleks, et vältida kinki, mis juba on olemas, uuri, mida nad tegelikult vajavad ja osta just see toode.

  2. Mõtle sellele, mis on uute lapsevanemate jaoks olulised asjad ja tõekspidamised, ning vaata, kas selle põhjal on võimalik sul midagi neile kinkida. Näiteks võivad nad hinnata kõrgelt Montessori pedagoogikat, mis annab sulle võimaluse kinkida selle kohta mõne raamatu või arendava mänguasja.

Ära kingi asju, vaid oma abi! Kindlasti kulub neil lapse kasvatamisel abi ära, näiteks võid sa kinkida vautšereid oma abiga, mis sisaldavad näiteks lapse hoidmist, omavalmistatud lõunasööki, spaaskäiku ühe lapsevanemaga jne.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles