Eeloleva nädala esimene pool jätkub talveilmaga

Tartu Postimees
Copy
Ilmateenistuse prognoosi järgi langevad temperatuurid väga madalale.
Ilmateenistuse prognoosi järgi langevad temperatuurid väga madalale. Foto: Elmo Riig

Järgmise nädala esimene pool toob pisukest lumelisa ja läbivaid miinuskraade, mis langevad öösel siin-seal kahekümne ligi.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 7–12, kohati 17, rannikul paiguti kuni 3 kraadi. Esmaspäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 5–10, kohati 12, saarte rannikul paiguti kuni 2 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 9–15, kohati kuni 19, rannikul paiguti kuni 3 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul, õhtul lõunakaaretuul 1–7 m/s. Külma on 6–12, rannikul paiguti kuni 2 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 2–8 m/s. Külma on 8–13, kohati 17, rannikul paiguti kuni 3 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada vähest lund. Puhub kagutuul 3–9, saartel õhtupoolikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 4–10, saarte rannikul kuni 1 kraad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles