FOTO Kääpa külas juhtus ahelavarii

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Esialgsetel andmetel tegi Fordi juht Mercedesest möödasõitu, kaotas sõiduki üle juhitavuse ja põrkas kokku vastassuunavööndis Tartu suunas liikunud Opeliga.
Esialgsetel andmetel tegi Fordi juht Mercedesest möödasõitu, kaotas sõiduki üle juhitavuse ja põrkas kokku vastassuunavööndis Tartu suunas liikunud Opeliga. Foto: Erakogu

Reedel kella 14.30 ajal teatati liiklusõnnetusest Mustvee vallas Kääpa külas, kus põrkasid kokku sõiduauto Ford, kaubik Opel ja Mercedese väikebuss.

Esialgsetel andmetel tegi Fordi juht Mercedesest möödasõitu, kaotas sõiduki üle kontrolli ja põrkas kokku vastassuunavööndis Tartu poole liikunud Opeliga.

Kaubikus viibis õnnetuse hetkel kolm inimest ja sõiduautos juht üksinda. Nad kõik said õnnetuses vigastada, üks inimene raskemalt. Bussis olnud inimesed vigastada ei saanud.

Tartu politseijaoskonna välijuhi Andrei Ivahnenko sõnul õnnetuse täpsemaid asjaolusid küll veel uuritakse, kuid esmane info viitab sellele, et üks autodest oli möödasõidul.

«Teeolud on kohati keerulised ja talvel tuleb sihtkohta jõudmiseks varuda tavapärasest rohkem aega. Pimeduse tõttu on halb nähtavus, teeolud on kohati lumised ja libedad ning see kõik mõjutab ka meie ohutust liikluses. Talvel tuleb oma liikluskäitumist ilmale vastavalt kujundada ja olla ettevaatlik,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles