Pildid Põltsamaa külje all Tallinna-Tartu maanteel juhtus nelja sõidukiga raske liiklusõnnetus (1)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Põltsamaa lähedal Neanurmes juhtus kümmekond minutit peale kella nelja raske liiklusõnnetus kahe veoki, kaubiku ja väikebussi vahel, mille tõttu oli seal sõidutee liiklusele täielikult suletud.

Õnnetus juhtus maantee 131. ja 132. kilomeetri vahel kell 16.08, kui Tartu suunas liikunud Mercedese väikebussi juht sooritas möödasõitu samas suunas liikunud Toyota kaubikust.

Et vastu tuli veoauto Man, ei jõudnud Mercedese juht aga manöövrit ohutult lõpetada ning riivas Toyotat, mistõttu kaotas viimase juht sõiduki üle kontrolli. Nii paiskus kaubik teel risti ning sai külje pealt löögi veoautolt ja paiskus teepiirdesse. Kuidas oli õnnetusega seotud teinegi veok, ei ole selge.

Kõik õnnetusse sattunud pääsesid suuremate vigastusteta. Küll oli liiklus mõlemas sõidusuunas ligi tund aega suletud, sest nii Toyota kaubik kui veoauto Man vajasid pukseerimist.

Liiklus taastus kummaski sõidusuunas kümme minutit enne kella kuute. Küll aga reguleeris politsei veel paar tundi vajadusel liiklust, sest see oli mõneti siiski häiritud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles