Terviserajad kutsuvad suusatama, algab ka maratoniraja valmistamine

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tähtvere spordipargis käib praegu kunstlume tootmine ööpäev läbi. Suusarajad on spordipargis juba sees.
Tähtvere spordipargis käib praegu kunstlume tootmine ööpäev läbi. Suusarajad on spordipargis juba sees. Foto: Margus Ansu

Nädala jooksul maha sadanud lumi ning külmakraadid, mis võimaldavad lumekahuritel kunstlund toota, on loonud head võimalused mitmetel terviseradadel suusarõõme nautida.

Tartumaal on väga head võimalused suusatamiseks Tähtvere spordipargis, kus ovaalringil, sprindiringil ja dendropargi radadel on lisaks vabatehnikarajale sisse tallatud klassikajälg.

Klassikajälg on ka Vooremäe radadel. Vabatehnikas saab suusatada Elvas, Tartumaa tervisespordikeskuse radadel Elva-Palu lõigul, lisaks Kambja ning Lähte radadel. Suusasõprade rõõmuks alustatakse kolmapäeval täies ulatuses Tartu maratoni raja sisseajamist.

Jõgevamaal, Põltsamaal Kuningamäe radadel ning ka Pala radadel ootavad suusatajaid nii vabatehnika- kui ka klassikarajad. Vabatehnikas saab sõita Jõgeval Virtuse ja Kuremaa terviseradadel. Lisaks suusatamisele võib Jõgevamaal nautida uisutamist ja kiiruisutamist, selleks on Eesti parimate kiiruisutajate treener Väino Treiman Adaveres valmis teinud kiiruisuraja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles