Paarissulgede turniiril võitsid esikohad Tartumaa sportlased

Tartu Postimees
Copy
Naiste meistriliigas võitsid Triitoni klubist Helina Rüütel (paremal) ja Kati-kreet Marran.
Naiste meistriliigas võitsid Triitoni klubist Helina Rüütel (paremal) ja Kati-kreet Marran. Foto: Heiki Sorge

Tartu ülikooli spordihoones peeti möödunud nädalavahetusel sulgpalliturniir Paarissuled, mille käigus peeti 82 mängu ning selgitati võitjad seitsmes arvestuses.

Neljas arvestuses teenisid kuldmedali Triitoni sulgpallurid, ühes Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi ja korra jagati kulda kahe peale. Viimase esikoha noppis Nõo spordiklubi.

Meistriliiga meespaarismängus võidutsesid seitsme paari konkurentsis esimese asetusega Triitoni sportlased Raul Käsner ja Mihkel Talts, kes said finaalis jagu Mikk Järveojast (TÜASK) ja Mihkel Laanesest (Triiton) 23:21, 21:19.Naispaarismängu finaal vältas seevastu kolm geimi ning kuigi esimese neist võitsid Catlyn Kruus (Triiton) ja Ramona Üprus (TÜASK) 21:15, siis teises ja kolmandas panid paremuse maksma triitonlannad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Siis võitsid nad vastavalt 21:12, 21:17. 

Esiliigas said viie paari konkurentsis esikoha vaid võite tunnistanud triitonlased Oliver Hani ja Daniel Kornejev. Karl Aksel Männik (TÜASK) ja Priit Põder (Triiton) olid teised ning Oskar Laanes ja Karl Mattias Pedai (Triiton) kolmandad.

Teises liigas võidutsesid Marten Põder (Triiton) ja Kaspar Sorge (TÜASK), kes olid esikohamängus paremad Martin Kajandist ja Erkki Varrikust (Triiton) 21:13, 25:23.

Kolmandas liigas saatis edu Triitoni esindajaid Karl-Markus Kasekampi ja Elvis Liiast, kes seljatasid tulemusega 21:15, 21:17 lätlased Martinš Jaunslavietise ja Edwin Karpatsi. Naiste samas liigas said nelja võiduga turniirivõidu Polina Rjabušenko ja Evaliisa Poola (Nõo SK), Sandra Kask ja Mirtel Mileen Möller (Triiton) olid teised ning Katarina Pärli ja Susanna Yliniemi-Liias (Triiton) kolmandad.

Naiste neljandas liigas olid paremad Elli Jaali ja Kristella Mäomad (TÜASK), kes tasavägises finaalis võitsid Greete Kiiska ja Hannele Pärna (Triiton) 22:20, 22:20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles