Tammeka naiskond pani edukale hooajale punkti, peatreener aga ametiajale

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Sirje Kapper on veel nii Eesti jalgpalli rahvusnaiskonna kui ka Tartu Tammeka naiskonna peatreener, ent Tammeka pühapäeval toimuva selle hooaja viimase liigamängu järel ta klubi eesotsas enam ei jätka.
Sirje Kapper on veel nii Eesti jalgpalli rahvusnaiskonna kui ka Tartu Tammeka naiskonna peatreener, ent Tammeka pühapäeval toimuva selle hooaja viimase liigamängu järel ta klubi eesotsas enam ei jätka. Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka naiskond võitis pühapäeval Annemõisa jalgpallihallis Tallinna Kalevit ning pani niiviisi hooajale võiduka punkti. Edukas oli ka kogu aasta, sest esimest korda tuldi naiste meistriliigas medalile. Kuid ajaloolise saavutuse taustal tuli neil hüvasti jätta peatreener Sirje Kapperiga, kes paneb ametiajale punkti.

«Kui ma viis aastat tagasi peatreeneriks sain, oligi mul mõte, et viie aasta jooksul võiks medalid võita, ja et see saigi teoks, leidsin, et on aeg edasi liikuda,» sõnas Sirje Kapper. Medalid kindlustas Tammeka naiskond juba mõne nädala eest, kaks vooru tagasi. Kaela saadakse need 10. novembril aastalõpu galal.

Kaua mõeldud otsus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles