Nädalalõpul läks põnevuslahingutes võistlustulle mitu esindusvõistkonda

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu Välk 494 võõrustab laupäeval HC Everesti.
Tartu Välk 494 võõrustab laupäeval HC Everesti. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel pidasid kohtumise nii Tartu ülikooli korvpallimeeskond, Ravens Futsali saalijalgpallurid, jäähoki võistkond Tartu Välk 494 kui ka Tartu Tammeka meeste ja naiste esindusvõistkonnad.

Reedel

Kell 19 kõlas avavile Tartu ülikooli spordihoones, kus kohtusid Eesti-Läti korvpalli ühisliiga neljanda koha meeskond Tartu Ülikool Maks ja Moorits ja neil kohe kannul püsiv Taltech/Optibet. Kummalgi oli jooksvas tabelis kirjas 17 punkti.

Kohtumist paremini alustanud Tartu meeskonnal tuli tugeva viimase veerandi teinud Taltechi 73:65 paremust tunnistada. Nii tõusis külalismeeskond liigas kolmandale kohale, Tartu langes kuuendaks.

Samal ajal ehk kell 19 algas Tallinnas jalgpalli Tipneri karikavõistluste veerandfinaali kohtumine kodumeeskonna Tallinna FCI Levadia ja Tartu JK Tammeka vahel. Mängu võitis 6:2 Levadia.

Reedel kell 20 pandi Lähte spordihallis pall mängu ka saalijalgpallis. Nimelt võõrustas seal Coolbeti saaliliiga kohtumises Tartu Vald Ravens Futsal kaks kohta madalamal ehk kuuendal positsioonil paiknevat S. Jõhvi FC Phoenixit.

Kohtumise võitis veenva 11:0 skooriga Ravens, kes tõusis nii tabelis Viimsi järel teisele kohale. Jõhvi jätkab kuuendal kohal.

Laupäeval

Siis läks kell 15 võitu püüdma jäähokivõistkond Tartu Välk 494, kes võõrustas Lõunakeskuse jääl HC Everesti. Kindla võidu noppiski kodumeeskond, kes alistas Everesti koguni 16:3, mis on jooksva hooaja liiga ühe mängu jooksul löödud väravate rekord.

Seejuures oli see esimene ametlik omavaheline kohtumine sellel hooajal, sest esimeses ringis teenis Välk 5:0 võidu automaatselt, nimelt puudusid vastasvõistkonnal nimedega mängusärgid ja nii saadi võit.

Pühapäeval 

Tartu JK Tammeka esindusnaiskond pidas õhtul kell 19 oma selle hooaja viimase meistriliiga mängu, kui neile astus vastu JK Tallinna Kalevi naiskond. Võistkonnad olid tabelis vastavalt kolmandal ja neljandal kohal, kuid viimasest voorust enam kummagi jaoks midagi ei sõltunud, sest Tammeka naiskond kindlustas pronksmedalid juba paar nädalat tagasi. Kuid väärt punkt pandi ka hooajale, sest Tallinna tiim võideti 2:0.

Mõneti oli see mäng märgiline sellegipoolest, et see jäi Sirje Kapperile viimaseks kohtumiseks Tammeka peatreenerina. Ta lahkub ametist omal soovil selle aasta lõpus, olnud naiskonna eesotsas viis hooaega. Neist edukaimaks jääbki lõppev aasta, kui esimest korda klubi ajaloos teenis Tammeka naiskond meistriliigas medalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles