Pilt sündmuskohalt Tapetud 21-aastase Helari sõbrad: ta oli ülirahulik vend, poleks kärbselegi liiga teinud (10)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Jõgeval neljapäeva õhtul tapetud 21-aastase Helari sõbrad Gunnar Abel (vasakult), Kert Küüsmaa ja Eigar Vilt süütasid täna sõbra mälestuseks küünlad.
Jõgeval neljapäeva õhtul tapetud 21-aastase Helari sõbrad Gunnar Abel (vasakult), Kert Küüsmaa ja Eigar Vilt süütasid täna sõbra mälestuseks küünlad. Foto: Eili Arula

Jõgeval Uuel tänaval ühe kortermaja taga põlesid reede hommikul küünlad 21-aastase Helari mälestuseks. Helari suri neljapäeva õhtul, kui 17-aastane noormees lõi talle noa rindu. Helari sai nii raskelt viga, et suri sündmuskohal. Kuigi uurimine on alles algusjärgus ei välista prokurör võimalust, et tegu oli hädakaitsega.

Küünlad süütasid Helari kolm sõpra Gunnar Abel, Kert Küüsmaa ja Eigar Vilt. «Ta oli üks rahulikumaid ja parimaid inimesi, keda tean,» sõnas Helari sõber Kert Küüsmaa. «Ta poleks kärbselegi liiga teinud, ta ei olnud seda ära teeninud.»

Kuid mis siis neljapäeval kella poole seitsme ajal õhtul juhtus? Sõbrad rääkisid, et Helari läks neljapäeva õhtul oma endisele tüdruksõbrale riideid ära viima. Tüdrukul oli külas tuttav noormees. «Mingi Paidest pärit tüüp oli, meie teda ei teadnud,» selgitas Gunnar Abel.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles