Tartu lähedal autoga järve sõitnud ja hukkunud ukrainlased olid alkoholi joonud

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tabivere ja Puurmani vahelisel teelõigul Koogi silla juures juhtus liiklusõnnetus, kus auto kaldus teelt välja vette. Hukkus kaks autos olnud meest.
Tabivere ja Puurmani vahelisel teelõigul Koogi silla juures juhtus liiklusõnnetus, kus auto kaldus teelt välja vette. Hukkus kaks autos olnud meest. Foto: Jürgen Puistaja

Tartumaal Koogi külas juhtus 29. oktoobril raske liiklusõnnetus, kui Tabivere ja Puurmani vahelisel teelõigul sõitsid autoga järve kaks ukrainlast, kes hukkusid. Nüüd selgus ekspertiisi käigus, et mõlemad mehed olid tarvitanud alkoholi.

Õnnetuse täpsemate asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust ning määrati kohtuarstlik ekspertiis, et välja selgitada nii meeste surma põhjus kui ka see, kas nad olid kained.

Ekspertiisi käigus selgus, et mõlemad mehed olid alkoholi tarvitanud, üks neist oli ka raskes joobes. Küll pole veel selge, kumb meestest õnnetuse ajal roolis oli, see selgub kriminaalmenetluse käigus, sõnas politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Tartust 30 kilomeetri kaugusele jäävas Koogi külas juhtunud liiklusõnnetusest sai häirekeskus teate oktoobri viimasel pühapäeval kell 14.50, kui kohalik kalamees märkas, et silla kõrval paistab paisjärve veest välja auto ratas.

Kaldal oli näha ka järelhaagis, mis osaliselt vette ulatus. Auto oli järve põhjas katuse peal. Sõidukis olnud 44- ja 28-aastane mees sealt eluga ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles