Noore laskja unenägu täitus ning ta võitis kolm kuldmedalit

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Elva laskespordiklubi laskja Lisell Väljak nägi enne võistlust unes, et võidab kolm kuldmedalit. Nii läkski.
Elva laskespordiklubi laskja Lisell Väljak nägi enne võistlust unes, et võidab kolm kuldmedalit. Nii läkski. Foto: Elva LSK

Põlvas peeti möödunud nädalavahetusel kuni 16-aastaste Eesti meistrivõistlused laskmises, kus Tartumaa noored said kaheksa medalit. Neist kolm kõige kirkamat pälvis Elva laskespordiklubi noor Lisell Väljak, kes saavutust enne võistlust uneski nägi.

Lisell Väljak (15) võistles Põlvas ringmärgi, ilmuva sihtmärgi ning õhupüstoli harjutuses ning võitis igal alal. Nii sai temast kolmekordne Eesti meister, mille õnnestumisse uskus ta juba enne laskmisi. «Nägin enne võistlust unes, et võidan kolm kuldmedalit,» sõnas ta seejuures võitude järel treenerile.

Ühtlasi püstitas Väljak oma uue sportpüstoliga kaks isiklikku rekordit. Nüüd on tema ringmärgi harjutuse parim tulemus 278 ja ilmuva märgiga harjutuse oma 279 silma. Neist esimeses arvestuses teiseks tulnud Tartu Tamme gümnaasiumi laskurist Mariliis Pärnast oli punktisumma parem 12 ning teise ala hõbemedalistist Kamilla Hallikust (Narva LSK) 11 silma võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles