Vesise umbtänava elanik nuriseb, linn aga appi ei tõtta (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Petseri raudtee lähistel Ülenurme põiktänavas elava Peep Pastiku sõnul takistavad kergliiklusteed ääristavad tänavakivid lumekoristust, mistap tuleb umbtänava eakatel elanikel kõnniteele üle lumevalli ronida.
Petseri raudtee lähistel Ülenurme põiktänavas elava Peep Pastiku sõnul takistavad kergliiklusteed ääristavad tänavakivid lumekoristust, mistap tuleb umbtänava eakatel elanikel kõnniteele üle lumevalli ronida. Foto: Margus Ansu

Tartus Ropka linnajaos on tugevate vihmasadude ja kevadel sulava lumega hädas Ülenurme tänaval elavad inimesed, sest Aardla tänavalt alla voolav vesi uputab nende majapidamised üle.

Ülenurme põiktänava eramajas aastakümneid elanud Peep Pastik kurtis, et hiljuti renoveeriti ümberkaudsed tänavad ning siis paigaldati sinna ka autode ja jalakäijate eraldamiseks kollased tänavakivid, mis ei täida oma eesmärki.

«Sahaga ei saa lund meie tupiktänavast kollaste kivide tõttu otse üle sõidu- ja kergliiklustee raudtee kõrvale haljasalale lükata ning tekivad lumevallid. Aga kuidas peaksid siinsed vanurid üle nende vallide kõnniteele saama?» on Pastik nõutu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles