Murdjakoerte perenaine saabus kohtusse maski ja parukaga (12)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Naabrit jõhkralt rünnanud koerte omanik Monika Anton ilmus kohtusaali paruka ja kaitsemaskiga. Kaitsja Andres Veski sõnul ei ole süüdistus põhjendatud.
Naabrit jõhkralt rünnanud koerte omanik Monika Anton ilmus kohtusaali paruka ja kaitsemaskiga. Kaitsja Andres Veski sõnul ei ole süüdistus põhjendatud. Foto: Kristjan Teedema

Puurmani lähistel puresid mullu novembris naabri koerad 26-aastase Sandra Sinimetsa oma koduhoovis poolsurnuks. Kurjadele koertele tehti kaks päeva pärast rünnakut surmasüst, koerte omaniku süüasja arutamine Tartu maakohtus algas esmaspäeval.

Murdjakoerte omanik, 44-aastane Monika Anton ilmus kohtusse kummalise väljanägemisega. Isegi koerte rünnakus viga saanud Sandra Sinimets ei tundnud kohtusaalis naabrit kohe ära. Anton oli blondi parukaga ning peitnud näo kaitsemaski taha.

Kohtule selgitas Anton, et on sada protsenti töövõimetu ning peab elatuma töövõimetuspensionist. Sinimetsa esindaja vandeadvokaat Olavi-Jüri Luige hinnangul on koerte omanik hoopis kopsaka kahjunõude hirmus enda vara mujale kantinud.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles