Suurel kiirusel Tasku keskusesse põrutanud autojuht viibib haiglas (5)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Auto lendas Tasku keskuse poe aknasse sisse möödunud kolmapäeva hilisõhtul.
Auto lendas Tasku keskuse poe aknasse sisse möödunud kolmapäeva hilisõhtul. Foto: Jürgen Puistaja

Möödunud nädala kolmapäeva hilisõhtul väikebussiga vastu Tasku keskuse seina sõitnud 40-aastane mees oli kaine, kuid veel pole selge tema võimalik narkojoove. Ka pole politsei meest veel üle kuulata saanud, juht on haiglas.

Ränga avarii põhjustanud 40-aastasel mehel õnnetuse järel alkoholijoovet ei tuvastatud, kuid võimaliku narkojoobe vastus pole ekspertiisi käigus veel selgunud, selgitas politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Ka ei ole politseil õnnestunud meest veel juhtunu asjus üle kuulata, sest ta keeldus õnnetuspaigal koostööst ning oli agressiivne, viidi ta raviasutusse. Küll on liiklusõnnetusega seoses alustatud väärteomenetlust. 

Kolmapäeva õhtul, mil liiklusõnnetus juhtus, oli õnnetuspaiga lähistel Tartu kesklinnas palju inimesi. Triinu Tollimägi, kes kohe peale õnnetust kannatanu juurde läks, suhtles samal ajal nii juhi enda kui ka häirekeskusega. «Auto oli nii kortsus, et polnud võimalik aru saada, mitu inimest autos oli, ainult juhi käsi paistis,» sõnas ta siis. 

Tollimägi jätkas toona, et autojuht oli kohe peale õnnetust kontaktivõimeline ning suutis kuni kiirabi saabumiseni vastata lihtsatele küsimustele. Kui päästjad ja kiirabi kohale jõudsid, muutus autojuht aga mingil põhjusel agressiivseks ning hakkas päästjaid sõimama.

Õnnetus juhtus, kui 40-aastase mehe juhitud sõiduauto Volkswagen Transporter sõitis ülisuurel kiirusel mööda Riia tänavat Rahu silla poole, kuniks juht kaotas sõiduki üle kontrolli ning sõitis enne sillani jõudmist läbi paremal oleva teepiirde Tasku kaubanduskeskuse nurka sisse. Kiirabi viis mehe kõigepealt haiglasse kontrolli.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles