Koroona viis pooleteise kuuga hauda kolmkümmend seitse inimest (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu ülikooli kliinikumi infektsioonikontrolli teenistuse juht Piret Mitt nentis, et praegu on koroonaga haiglaravi vajanud eelkõige üle 60-aastased inimesed, kel on selle viiruse vastu vaktsiini tõhustusdoos tegemata.
Tartu ülikooli kliinikumi infektsioonikontrolli teenistuse juht Piret Mitt nentis, et praegu on koroonaga haiglaravi vajanud eelkõige üle 60-aastased inimesed, kel on selle viiruse vastu vaktsiini tõhustusdoos tegemata. Foto: Margus Ansu

Koroonaviirusega nakatunute hulk kasvab taas jõudsalt, kasvuteel on ka nende haiglaravivajadus ning surmajuhtumid. Sellepärast tuleb nüüd hooldekodudes külaskäigud jälle ette registreerida ning mitmes haiglas on taas maski kandmise kohustus. Haigestunud ei ole mitte ainult patsiendid, vaid ka meditsiinitöötajad.

Praegu vajab Tartu ülikooli kliinikumis haiglaravi 51 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Nende seas on neid, kes põevad koroonat põhihaigusena ja ka neid, kel esineb see kaasuva haigusena. Koroona tõttu vajab praegu intensiivravi kolm inimest, üks patsient on intensiivravil ka gripi tõttu.

Kaasuvad haigused

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles