VIDEO Kümnendaks suureks suusalaadaks on varustuse müüki pannud juba paljud

Copy
Vennad Jaak (vasakul) ja Vahur Teppan korraldavad laupäeval kümnendat korda suure suusalaada, kuhu juba kolmapäeva lõunaks oli müüki toodud üle 500 eseme.
Vennad Jaak (vasakul) ja Vahur Teppan korraldavad laupäeval kümnendat korda suure suusalaada, kuhu juba kolmapäeva lõunaks oli müüki toodud üle 500 eseme. Foto: Sille Annuk

Kui mullu jõudis Lõunakeskuses peetud suusalaadale suuski, saapapaare, uiske või muud varustust müüki 1500 ühiku jagu, siis kolmapäeva lõunaks oli vendade Jaak ja Vahur Teppani käe läbi eelolevaks laadaks hinnasildi saanud juba üle 500 eseme. Talispordiks tarvilikku kaupa saab müüki viia reedeni.

Eelmiste aastate kogemuste põhjal leiab enamik varustust laupäeval ka uue omaniku. «Möödunud aastal olid kella kümnest üheni järjekorrad taga ja kui järjekorrad lõppesid, oli laadalt korralik reha üle käinud,» meenutas Jaak Teppan. «Kui eelmine talv on hea olnud, siis kipub ka järgmisel aastal inimeste ootus ja huvi laadal suurem olema. Nüüd on kaks head talve olnud.»

Eriti kiirelt läheb kaubaks laste varustus, sest lapsed kasvavad sellest kiiresti välja ja nii on pidevalt vaja kas uusi saapaid või suuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles