Selgusid parimad jiu-jitsus, klubide võit jäi Tartusse

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Kuni 97,5 kilogrammi arvestuses jõudis finaali kaks Võimla sportlast. Parimana väljus Mikk Salk (alumine), kes võitis Rene Mõttust.
Kuni 97,5 kilogrammi arvestuses jõudis finaali kaks Võimla sportlast. Parimana väljus Mikk Salk (alumine), kes võitis Rene Mõttust. Foto: Kristin Juurmaa

Tartus A Le Coqi spordihoones selgusid möödunud nädalavahetusel Eesti parimad ilma kimonota Brasiilia jiu-jitsu maadlejad. Ülikoolilinna klubid teenisid kokku 21 medalit, edukaim oli korraldajaklubi Võimla.

Välja jagati 11 medalikomplekti, millest Võimla teenis kuus kulda ja hõbedat ning viis pronksi. Lisaks tuldi klubina taas Eesti parimaks. Teistest Tartu klubidest teenis Alistamise Akadeemia ühe teise koha ning Tartu Budoklubi sportlased ühe hõbeda ja kaks pronksi.

Kõige tihedam rebimine oli võistluste korraldaja Anne-Mai Palli sõnul meeste 73,5 kg klassis, kus oli ka enim ehk 14 võistlejat. Ühtlasi valiti selle kaaluklassi võitja Hendrik Randla (Estum) ja Sten Kõivi (Alistamise Akadeemia) vaheline finaal võistluste parimaks matšiks. Lisaks põnevaimale matšile tõstis Pall esile 18-aastase tallinlase Vladislav Saprõkini, kes võitis ka meeste absoluutklassis, kuuludes ise kergeimasse, kuni 67,5 kg kaaluklassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles