Kolmandate klasside poisid pidasid võrgulahinguid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva võrguliigat mänginud 3. klassi poisid
Salva võrguliigat mänginud 3. klassi poisid Foto: Hendrik Rikand

Teisipäeval täitus Tartu Turu tänava spordihoone võrkpallisaal pisikeste kooliõpilastega. Täpsemalt oli tegemist 3. klasside poistega, kes avasid äärmiselt põnevate ja emotsioonide rohke mänguga Salva Võrguliiga kevadhooaja.

Peakorraldaja Hendrik Rikand ütles, et ükski teine saalis harrastatav pallimäng nii palju emotsioone lastest välja kiskuda pole suutnud.

Kokku osales 3. klasside võistlustel kuus kooli: Tamme Gümnaasium, Kunstigümnaasium, Tartu Descartes'i Lütseum, Forseliuse Gümnaasium, Miina Härma Gümnaasium ja Veeriku Kool.

Tihedas heitluses suutis finaalmängus alistada Tamme Gümnaasiumi esindus konkurendid Kunstigümnaasiumist. Äärmiselt põnevas 3-4. koha duellis võitis Miina Härma Gümnaasium Veeriku Kooli. Vastavalt viienda ja kuuenda koha said Forseliuse Gümnaasium ja Tartu Descartes'i Lütseum.

Salva Võrguliiga jätkub järgmistel päevadel:

3. aprill - 3. klasside tüdrukud

5. aprill - 1-2. klasside tüdrukud ja poisid

10. aprill - 4. klasside poisid

12. aprill - 4. klasside tüdrukud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles