Tartu ülikooli kliinikum otsib patsiendisõbralikku tegu

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Konkursil oodatakse nende tegevuste märkamist ja märkimist, mille tulemusel on patsiendid ja nende lähedased kogenud hoolimist ja sõbralikkust ning mis on muutnud haiglatingimusi paremaks.
Konkursil oodatakse nende tegevuste märkamist ja märkimist, mille tulemusel on patsiendid ja nende lähedased kogenud hoolimist ja sõbralikkust ning mis on muutnud haiglatingimusi paremaks. Foto: Tartu Ülikooli kliinikum

Tartu ülikooli kliinikumi patsientide nõukoja ettepanekul antakse 2023. aastast välja kliinikumi patsiendisõbraliku teo auhind. Tunnustama ajendab nõukoda soov märgata kliinikumi töötajate igapäevast panustamist sellesse, et patsiendid saaksid lisaks kvaliteetsele tervishoiuteenusele ka sõbraliku, mugava, patsiendi ja tema lähedaste vajadusi arvestava teenuse osaliseks.

Patsiendisõbraliku teo väljaselgitamiseks korraldatakse konkurss, kuhu saavad oma ettepanekuid esitada nii patsientide nõukoda, kliinikumi patsiendid, töötajad ja kogukond. Konkursil oodatakse nende tegevuse märkamist ja märkimist, mille tulemusel on patsiendid ja nende lähedased kogenud hoolimist ja sõbralikkust ning mis on muutnud haiglatingimusi paremaks.

Tegusid saab konkursile esitada 30. novembrini siin lingil. Patsiendisõbraliku teo üle hääletatakse 4.–11. detsembril ning kandidaadid valib kliinikumi patsientide nõukoda. Kõige patsiendisõbralikum tegu kuulutatakse välja kliinikumi aastalõpukontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles