Elu ise Iga ilmaga rattaga tööle ja koju. Täiesti võimalik kahel tingimusel (1)

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Iga ilmaga rattaga sõitval Heli Õunmaal oli eile töölt vaba päev, aga kuna tal oli linna asja, hüppas ta ratta selga ja väntas Ihastest kesklinna.
Iga ilmaga rattaga sõitval Heli Õunmaal oli eile töölt vaba päev, aga kuna tal oli linna asja, hüppas ta ratta selga ja väntas Ihastest kesklinna. Foto: Margus Ansu

Kolme lapse ema Heli Õunmaa sõidab rattaga iga päev tööle ja tagasi, kokku paarkümmend kilomeetrit. Pole vahet, kas paistab kaunis suvepäike või tuiskab lund. Aasta ringi rattaga sõitmist soovitab ta kõigile, sest see annab harukordse võimaluse tänapäeva kiires maailmas oma mõtetega üksi olla.

Tartu rattaliiklejate seltsi liikme Õunmaa teekond kaherattalisega algab hommikuti Ihastest ja viib ta linna teise otsa Raadile välja. «Ma olen laooperaator Foxway Raadi laos,» selgitas Heli Õunmaa. «Kui seal tööl hakkasin käima, siis alguses elasin Annelinnas ja kokku oli edasi-tagasi teekond 14 kilomeetrit. Sellest suvest sõidan ma Ihastest Raadile, nüüd tuleb päevas kilomeetreid kokku kakskümmend.»

Talv sobib hästi

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles