Seltskonna juurest lahkunud noor mees jooksis otse surma

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Pärast esimest kokkupõrget jooksis mees umbes sada meetrit mööda maanteed edasi ning hüppas Toyota maasturi ette, mis sai talle ka saatuslikuks.
Pärast esimest kokkupõrget jooksis mees umbes sada meetrit mööda maanteed edasi ning hüppas Toyota maasturi ette, mis sai talle ka saatuslikuks. Foto: Jürgen Puistaja

Tartust kümmekond kilomeetrit Tallinna poole, Kärevere lähistel neljarajalisel maanteel hüppas laupäeva õhtul kella poole kaheksa paiku ettearvamatult käitunud alasti 30-aastane mees autode ette ning hukkus sündmuskohal. Politseile teadaolevalt veetis Harjumaalt pärit mees enne surma seltskonnaga aega Kardla külas majapidamises, mis asub Tartust Tallinna viivast maanteest linnulennult ligi 200 meetri kaugusel.

Ühel hetkel lahkus noor mees aga seltskonna juurest, riietas end lahti ning läks jalgsi raskelt ligipääsetavale suure liiklusega maanteelõigule. Väljas oli kottpime.

«Esialgse info kohaselt liikus mees maantee suunas jalgsi, tema täpne marsruut pole politseile teada, kuid sõiduteele oli tal seal võimalik jõuda loomatara vahelt, lähedal oleva viadukti alt või ka mööda loomatunnelit,» selgitas Tartu jaoskonna liiklussüütegude grupijuht Aare Sulg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles