Ratturid kutsuvad tutvuma Riia tänava olukorraga

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tartu rattaliiklejate seltsi liikmed käivad ühissõidul igal teisipäeval.
Tartu rattaliiklejate seltsi liikmed käivad ühissõidul igal teisipäeval. Foto: Jürgen Karvak

Teisipäeval, 7. novembril toimub iganädalane rattaliiklejate teisipäevak, mis sel korral viib ratturid tutvuma Riia tänava hetkeolukorraga.

Tartu ühe peatänavana on Riia tänav oluline nii autojuhtidele, ratturitele kui ka jalakäijatele.  13. novembril tutvustab linn Riia tänava ümberehituse plaane avalikul arutelul ning seetõttu ongi sellele eelnev teisipäevak Riia tänavale pühendatud, et vaadata üle tänava hetkeolukord.

Ühissõidul sõidavad ratturid Riia tänava ühest otsast teise, arvestades olemasolevate jalgrattateede kulgemist. Värske meeldetuletus aitab välja selgitada praeguse lahenduse head ja vead.

Riia tänava ühissõit on osa Tartu rattaliiklejate seltsi korraldatavast rattaliiklejate teisipäevakute sarjast. Ühissõidud algavad igal teisipäeval kell 18 Raekoja platsilt ning nende eesmärk on kokku tuua rattaga liikujaid ja nautida ühist rattasõitu.

Tartu rattaliiklejate seltsi eesmärk on soodustada jalgrattaga liiklemist ja edendada jalgrattakultuuri, luues seeläbi inimmõõtmelist ja keskkonnasäästlikku liikluskeskkonda ning linnaruumi. Toimuvaga saab end kursis hoida nende Facebooki lehe abil.

Ühissõit algab kell 18 Tartu Raekoja platsi roosa akna juurest ning osalema on oodatud kõik huvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles