Kiire internet jõuab maale teokiirusel, inimesed nõuavad raha tagasi (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Võnnus elav Riina Kenn maksis nelja aasta eest Eesti Andmesidevõrgu ASile 153 eurot liitumistasu ja menetluskulu, kuid lubatud kiiret internetti ta õigel ajal ei saanud. Nii küsis ta firmalt oma raha tagasi ning liitus hoopis teise teenusepakkujaga.
Võnnus elav Riina Kenn maksis nelja aasta eest Eesti Andmesidevõrgu ASile 153 eurot liitumistasu ja menetluskulu, kuid lubatud kiiret internetti ta õigel ajal ei saanud. Nii küsis ta firmalt oma raha tagasi ning liitus hoopis teise teenusepakkujaga. Foto: Kristjan Teedema

Tartust paarikümne kilomeetri kaugusel Võnnus elav liikumis- ja kuulmispuudega Riina Kenn andis oma niigi tagasihoidlikust sissetulekust 153 eurot Eesti Andmesidevõrgu ASile (ASV) juba nelja aasta eest lootuses saada riigi kaasrahastatud projektiga kohaliku kiriku sotsiaalmajas asuvasse korterisse kiirem internetiühendus.

Paraku pole talle lubatud valguskaablit praeguseni elamisse veetud ning seda tegema pidanud ettevõte ei vastanud pikka aega ka tema kirjadele ega kõnedele. Ent ta pole ainus pettunu.

Neli aastat ootamist

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles