Kokad vaatavad paar nädalat metsa poole

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Meat Marketi peakoka Joel Ostrati sõnul tahavad inimesed kodurestoranis aina rohkem kodu lähedalt pärit toitu.
Meat Marketi peakoka Joel Ostrati sõnul tahavad inimesed kodurestoranis aina rohkem kodu lähedalt pärit toitu. Foto: Sille Annuk

Tartus on ülehomsest taas võimalik mekkida metsikuid maitseid, sest kümneid restorane ja söögikohti ühendavateks metsatoidunädalateks «Metsast taldrikule» on siinsed peakokad mõelnud välja erimenüü.

Enam kui kahe nädala jooksul, 3.–19. novembrini, saab Tartus ja ka Lõuna-Eestis maitsta muu hulgas üsna haruldast karuliha, samuti hirve-, põdra- ja meie metsades elavate teiste loomade liha. Valikust ei puudu veganitoidud, ikka metsast.

«Inspiratsiooni ei pea kaugelt otsima. Kampaania pealkiri ütleb ju kõik ära – mets,» ütles Tartu kesklinnas asuva Meat Marketi üks peakokkadest Joel Ostrat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles