Fotod Tartu võimlejad naasid Eesti meistrivõistlustelt nelja esikohaga

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy

Tallinnas peeti Kalevi spordihallis laupäeval Eesti meistrivõistlusi iluvõimlemise rühmkavades ja rühmvõimlemise vahendikavades. Tartu võimlemisklubid Janika ja Rütmika saavutasid kumbki kaks esikohta.

Tegemist oli viimase selle aasta Eesti meistrivõistlustega ning et novembri lõpus Kasahstanis toimuvatele rühmvõimlemise maailmameistrivõistlustele meie sportlased agressorriikide osalemise tõttu ei sõida, on sellega enamikule hooaeg ka lõppenud. 

Tartu klubidele oli viimane suurem võistlus edukas, kahe võimlemisklubi peale teeniti võit neljas arvestuses. Kolm neist tuli rühmvõimlemises ning VK Rütmika teenis ühe kulla ka iluvõimlemise rühmkavade meistrivõistlustel, kus osales 12 võistkonda neljas vanusekategoorias. Seda noorteklassis, kus olid võidukad VK Rütmika Rebasesabad, kes kogusid 58 punkti.

Neile järgnesid VK Elegance'i rühm Escada ning Glamour Agents (Crystal GC – Tondiraba HK) vastavalt 56,35 ja 45,5 punktiga.

Rühmvõimlemises osales võistkondi seevastu 13, kuid sealgi neljas vanuseklassis.

Naiste arvestuses tulid parimaks Rütmika Siidisabad, kes teenisid 35,217 punkti. Teiseks tuli Violett võimlemisklubist Janika. Nende saldoks kogunes 30,467 silma. Rohkem võistkondi selles arvestuses ei võistelnudki.

Ka juunioride klassis olid tartlased poodiumil, seda Janika rühm Diente, kes saavutas Esperanza (Vk Piruett) järel teise koha. Punkte kogusid rühmad vastavalt 27.734 ning 28.950.

Seevastu noorte- ja lasteklassis läks paremini Janika rühmadel. Seal tulid võitjateks vastavalt Minella 33,084 ning Ariella 32,550 punktiga.

Noorteklassis mahtusid poodiumile veel Piruett Stellaris (VK Piruett) 31,183 ja Rubiin (VK Janika) 30,033 punktiga. Lasteklassis seevastu Ülenurme (VK Rütmika) 31,483 ja Fortuna (VK Piruett) 30,466 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles