Kultuurihuviline võib Tartu 2024 kodulehel ürituste otsimisel jänni jääda

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aparaaditehase loomelinnakus korraldatud etendusega «Sada ööd ja päeva Ellujäämise Kunstideni» avalikustati 19. oktoobril tuleva aasta kultuuripealinna programm.
Aparaaditehase loomelinnakus korraldatud etendusega «Sada ööd ja päeva Ellujäämise Kunstideni» avalikustati 19. oktoobril tuleva aasta kultuuripealinna programm. Foto: Kristjan Teedema

Tartu 2024 kultuuriprogramm avalikustati suure peoga läinud neljapäeva õhtul ning paljud kultuurisõbrad asusid nobedalt kultuurikalendrit uurima ja puurima. Paraku ei ole huvilistel Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 kodulehelt aga ligitõmbavaid üritusi üldse lihtne üles leida.

Tartu 2024 programmi koduleht avalikustati koos tuleva aasta kultuuripealinna kavaga 19. oktoobril. Koduleht meenutab välimuselt ja olemuselt üle Eesti kasutusel olevat kultuurikalendrit, mille vilunud kasutajad leivad vajaliku teabe ilmselt kergesti üles. Ent võõrastel ja mitte nii suurtel kultuurisõpradel võib olla keeruline kodulehel orienteeruda. Huvipakkuva ürituse otsa võib komistada, aga ei pruugi.

Mida arvavad Tartu 2024 kultuuriprogrammi kodulehest aga kultuurihuvilised ise?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles