Lõuna-Eesti nutikaimad jalgpallihuvilised lapsed pääsesid pealinna finaali

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Joonas Petersonil kulus avavärava löömiseks üheksa kaarti ning mõni minut hiljem juhtis ta juba 2:0. Siis ütles Urmo Viickberg kui väljaku äärest: «Surve peale, viis minutit jäänud!». Kas nii või teisiti, aga selle mängu tutvustava duelli suutis Mia Taur viimaks viigistada.
Joonas Petersonil kulus avavärava löömiseks üheksa kaarti ning mõni minut hiljem juhtis ta juba 2:0. Siis ütles Urmo Viickberg kui väljaku äärest: «Surve peale, viis minutit jäänud!». Kas nii või teisiti, aga selle mängu tutvustava duelli suutis Mia Taur viimaks viigistada. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Viimastel kuudel on sajad jalgpallihuvilised lapsed end treeneri rolli asetanud ja niiviisi omavahel mõõtu võtnud. Seda aga mitte jalgpalliväljaku ääres, vaid lauamängu «Sokker» mängides. Laupäeval toimus mängu finaalturniir, mille võitis Tartu Kalevi noormängija Jasper Puusepp.

Mängudega tehti algust juba suvel, kui umbes 300 last 22 jalgpalliklubist end Sokkeris proovile pani. Neist ligi 85 jõudis seejärel eelturniiridele, neist omakorda parimad laupäeval Tallinnas A. Le Coq Arenal toimunud finaali.

Seal oli võidukas Tartu Kalevi noormängija Jasper Puusepp, kes alistas finaalis Saku Sportingu esindaja Martin Rohula. Seejuures mängisid nad omavahel ka alagrupis, kus lepiti 2:2 viiki. Finaalis lõi Puusepp samuti kaks väravat, Rohula seevastu ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles