Ravens alustas hooaega väravatesaju, uue nime ja ka duubelmeeskonnaga

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Hooaja avamängus lõi Ravensi meestest enim väravaid Erki Mõttus (mustas), kes on üheksa tabamusega praegu ka liiga resultatiivseim.
Hooaja avamängus lõi Ravensi meestest enim väravaid Erki Mõttus (mustas), kes on üheksa tabamusega praegu ka liiga resultatiivseim. Foto: Ravens Futsal

Kui saalijalgpalli uue hooaja eel seisis Tartu meeskond Ravens Futsal silmitsi finantsraskustega, siis nüüd on eelarve koos ja esimene väravaterohke mäng peetud. Abikäe ulatas neile Tartu vald, kes asus põhimeeskonna, aga ka sellest aastat alustanud duubelmeeskonna nimisponsoriks.

Septembri alguses rääkis Ravens Futsali tegevjuht Rene Kolsar, et kuna Tartu linn nende tegevust toetanud ei ole, ei soovi klubi oma nimes esile tõsta linna, mis neist ei huvitu. Seejärel näitas huvi üles aga Tartu vald ning nüüd ongi meeskonna nimi Tartu Vald Ravens Futsal.

Suuresti tänu valla, aga ka uute sponsorite abile on klubi ka rahaliselt järje peale jõudnud. Hooaja eelarve on koos ja nüüd saab rahuliku südamega mängimist nautida, sõnas Rene Kolsar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles