Ahhaa keskus otsib uut juhti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahhaa keskus pildistatuna õhust.
Ahhaa keskus pildistatuna õhust. Foto: Margus Ansu

Teaduskeskuse Ahhaa nõukogu otsustas eile, et kuulutab välja konkursi uue juhatuse liikme leidmiseks.

Keskusele on ette nähtud kaks juhatuse liiget. Neist ühe õlul lasuvad administratiivsed kohustused, teise roll on kujundada keskuse visiooni ning olla kõneisikuks, selgitas Ahhaa nõukogu esimees Tartu abilinnapea Argo Annuk. Juhatuse liiget otsib nõukogu veebruaris lahkunud senise karismaatilise juhi Tiiu Silla asemele.

Nõukogu arutas eile ka võimalike sobilike kandidaatide üle. Kes need on, seda Annuk täpsustama ei soostunud. «Need inimesed ei pruugi veel ise teada, et nende nimesid on võimalike kandidaatidena välja toodud.»

Kindlasti ootab nõukogu siiski elulookirjeldusi kõigilt, kes leiavad, et suudaksid seda tööd hästi teha.

«Üks oluline etapp, Ahhaa maja valmimine, on nüüd läbi. Uue juhatuse liikme peamine ülesanne saab olema keskuse visiooni kujundamine ning selle ellu viimine.»

Elulookirjeldusi ning motivatsioonikirju aga ka ettepanekuid võimalike kandidaatide kohta saab esitada aprilli lõpuni Ahhaa nõukogu esimehe Argo Annuki e-posti aadressile argo.annuk@raad.tartu.ee.

Järgmisel koosolekul, 4. mail, valib nõukogu välja sobivaimad kandidaadid, kellega asutakse läbirääkimisi pidama.

Kandideerimisel tuleb kasuks juhtimiskogemus, varasem töötamine haridus- või teadusvaldkonnas ning väga hea inglise keele oskus. Juhatuse liige võiks tööle asuda hiljemalt 2012. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles