Algab linnasprindi hooaeg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnasprint 2011 esimene etapp.
Tartu linnasprint 2011 esimene etapp. Foto: Tarmo Haud

Kolmapäeval kell 16.30 saab Tartu Raekoja platsil alguse rahvaspordiürituse Tartu Linnasprint hooaeg. Kõik huvilised on oodatud orienteeruma ja kepikõnnimatkale.

«Linnasprint on rahvaspordiüritus inimeste liikumisharjumuste ja tervete elukommete kujundamiseks,» sõnas Eesti Maaülikooli spordiklubi spordijuht ja ürituse peakorraldaja Tauri Tilk, «lisaks tutvustab selline üritus Tartut ning võimaldab inimestel peale tööpäeva lõppu tulla ja lõõgastuda, väike võistlusmoment lisab ka kindlasti vürtsi.»

Linnasprindi esimeseks etapiks on suundorienteerumine, mille kaheksa kontrollpunkti asuvad Tartu kesklinnas ja Toomemäel. Keskmiselt kolme kilomeetri pikkune rada on jõukohane igas vormis ja vanuses inimestele. Võitjad selgitatakse aegade põhjal kahes võistlusklassis – absoluutklass ja kooliõpilased.

Kes orienteeruda ei soovi, võib selle asemel osaleda kepikõnnimatkal, mis läbib kõiki kaheksat kontrollpunkti ning kus matkalistele õpetatakse ka õiget kepikõnnitehnikat.

Võistlusele saab eelregistreerida kuni tänaseni, kuid kirja saab panna end ka homme Raekoja platsil. Üks võistkond koosneb kahest inimesest.

Linnasprindi teine etapp toimub 16. mail ja kolmas 26. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles