Ristmik avatud, aga foore polegi – kõik on plaani järgi (1)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Ravila tänava ja Viljandi mnt ristmikul on uus asfalt paigas, rattarajad suurel jaolt valmis. Liigelda saab, aga parema käe reeglist lähtudes, sest foore veel ei ole.
Ravila tänava ja Viljandi mnt ristmikul on uus asfalt paigas, rattarajad suurel jaolt valmis. Liigelda saab, aga parema käe reeglist lähtudes, sest foore veel ei ole. Foto: Margus Ansu

Maarjamõisas autojuhte pikalt ümbersõitudele suunanud tee-ehitus Viljandi maantee ja Ravila ristmiku piirkonnas läheb plaani järgi, mis tähendab, et teisipäeva õhtust on liiklus seal taas avatud. Igaüks aga näeb, et valmis seal töö küll ei ole. 

«Eile hommikul käis veel asfaltimine, aga õhtul saime avada,» ütles Tartu teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski. «Praegu käib seal sõitmine parema käe reegli järgi, kuni foorid tööle saavad. Nii nagu oli enne ajutiste fooride paigaldamist. See on siiski fooriga reguleeritud ristmikuks kavandatud.»

Lužetski ütles, et praegu on ehitus läinud graafikupäraselt, eesmärk oligi ristmik esimesel võimalusel liiklusele avada, sest bussiliiklust pole mõtet ümbersõitudele suunata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles