Sadamaraudtee valgustuse rajamine toob kaasa ajutisi sõiduteede sulgemisi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Sadamaraudtee kergliiklusteel algas valgustuse rajamine septembri lõpus.
Sadamaraudtee kergliiklusteel algas valgustuse rajamine septembri lõpus. Foto: Margus Ansu

Sadamaraudtee kergliiklustee saab valgustuse, et seal oleks pimedal ajal ohutum liigelda nii kergliiklusteel kui ka kergliiklustee ristumiskohtadel Võru, Tähe ja Turu tänavaga. Valgustuse paigaldamine toob kaasa liiklusseisakuid.

Sellel reedel, 27. oktoobril kell 7–20 suletakse liikluseks Teguri tänav (Teguri-Turu ristmiku juures). Kuna Tehase tänaval on ka teetööd, siis ümbersõiduks saab kasutada Ropka teed.

Esmaspäeval, 30 oktoobril kell 8–20 suletakse liikluseks Tähe tänav (ristumisel Sadamaraudteega). Ümber saab sõita Teguri tänava ja Ropka tee kaudu. Liinibussidele ja operatiivsõidukitele võimaldatakse läbipääs. Sadamaraudteel liiklejad tööde ajal selles kohas läbi ei pääse.

Teisipäeval, 31. oktoobril kell 9–20 suletakse liikluseks Võru tänav (ristumisel Sadamaraudteega). Ümber saab sõita marsruudil Teguri–Tähe–Aardla ja vastupidi. Liinibussidele ja operatiivsõidukitele võimaldatakse läbipääs. Sadamaraudteel liiklejad tööde ajal selles kohas läbi ei pääse.

Valgustus paigaldatakse Sadamaraudtee kergliikluskoridori Siili tänavast Väikese kaareni, see lõik on umbes 2,5 kilomeetri pikkune. Valgustuse paigaldamiseks kulub lepingu järgi 178 702 eurot ja tähtaeg on novembri viimasel päeval, seega detsembrist peavad tuled särama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles