ELU ISE Vana ajakirjanik Stepan Karja tükib endiselt ise küsima (2)

Vilja Kohler
, ajakirjanik
Copy
Stepan Karja käib raamatukogus ajalehti lugemas. Ajakirjanikud on väga professionaalsed, peensustega kursis, kiitis ta ametikaaslasi. «Vaatan ja imestan – kust kurat nad neid nurgataguseid asju teavad! Mõnus on lugeda selliseid asju,» ütles ta. 
Stepan Karja käib raamatukogus ajalehti lugemas. Ajakirjanikud on väga professionaalsed, peensustega kursis, kiitis ta ametikaaslasi. «Vaatan ja imestan – kust kurat nad neid nurgataguseid asju teavad! Mõnus on lugeda selliseid asju,» ütles ta. Foto: Sille Annuk

Diktofon pole veel käimagi hakanud, kui endine ajakirjanik Stepan Karja intervjuu esimest küsimust ennetavalt teatab, et tal on rääkimiseks isegi kaks plaani, kuigi teine plaan on küll veidi hägune.

Mis siis ikka, hakkame pihta. Vanade kolleegidena oleme sõbralikult sina peal ning juttu jätkub kauemaks. Stjopa on endiselt vormis, vaikselt naeru pugistades räägib ta oma töös ette tulnud seikadest ning terava pilguga jälgib ta praegust elu. Reporteril õnnestub vanale ajakirjanikule siiski ka oma küsimusi küsida.

Stepan, milline on sul siis 90. sünnipäeva puhul tehtava intervjuu esimene plaan?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles