Täna mängivad noored

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Sille Annuk

Täna kell 19 kohtuvad TÜ spordihoones G4S korvpalli meistriliigas kohalik meeskond ja TTÜ korvpalliklubi. Et selle mängu tulemus suurt kaalu ei oma, saavad peatreener Gert Kullamäe sõnul tänaõhtuses kohtumises palju mänguaega nooremad mängijad.

Kuna kätte hakkavad jõudma korvpallihooaja otsustavamad hetked, siis Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna päevi täidavad treeningud ning valmistumine põhiturniiri viimaseks mänguks Kalev/Cramoga, mis leiab aset järgmisel kolmapäeval Tallinnas.

TÜ teatel jääb tänasest mängust kindlasti kõrvale tsenter Vallo Allingu, kellele teeb muret jalavalu. Külmetushaigus vaevab mängujuhti Sten Sokku ning Kristjan Evartit.

Asko Paade treeningul saadud põlvevigastus hoiab teda kindlasti platsilt eemal veel paar nädalat. TÜ teates avaldatakse ka lootust, et ehk saab ta mängukonditsiooni poolfinaalseeria ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles