Päevatoimetaja:
Richard Särk

Keskerakonnast lahkunud Taavi Aas: lubatud muudatused jäid tulemata (4)

Copy
Taavi Aas jätkab Jõgeva vallavanema ametis ning ei välista, et kandideerib järgmistel kohalikel valimistel mõne valimisliidu nimekirjas.
Taavi Aas jätkab Jõgeva vallavanema ametis ning ei välista, et kandideerib järgmistel kohalikel valimistel mõne valimisliidu nimekirjas. Foto: Eili Arula

Esmaspäeval teatas pikaaegse ja mitmekülgse poliitikukogemusega Taavi Aas, et lahkub Keskerakonnast. Praegu Jõgeva vallavanema ja Tallinna volikogu liikme toolil istuvat Aasa ajendasid tema enda sõnul selleks partei uue juhi Mihhail Kõlvarti tegemata jätmised.

Keskerakond sai septembris uueks juhiks Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti. Endine Tallinna abilinnapea, praegu Tallinna linnavolikogu liige ja Jõgeva vallavanem Taavi Aas sõnas juba toona, et toetab erakonna juhiks pürgimisel Kõlvarti vastaskandidaati Tanel Kiike. Pärast valimisi sõnas Aas, et ei kavanda esialgu erakonnast lahkumist.

Nüüd, veidi enam kui kuu pärast Keskerakonna kongressi otsustas Aas ikkagi pikaaegsest koduerakonnast minema minna. Mis muutus?

Tagasi üles