video Tartlase hea nina päästis kolme inimese elu

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Päästjad reageerisid korteripõlengule suurte jõududega.
Päästjad reageerisid korteripõlengule suurte jõududega. Foto: Raiki Kruuk

Esmaspäeva õhtul enne kella üheksat sai häirekeskus väljakutse Tartu Jaamamõisa linnaosa Lääne tänavale, kus teataja sõnul tuli alumiste naabrite korterist paksu suitsu. Kiirelt sündmuskohale jõudnud päästjad tõid korterist välja kolm inimest, kes viidi haiglasse ja nende elu õnnestus päästa.

 

 

 

 

Päästjad said väljakutse eile kell 20.49 Tartus Lääne tänavale, kus ühes korteris oli ilmselt hooletu suitsetamise tagajärjel süttinud madrats. Suitsusukeldujad sisenesid korterisse ning tõid sealt välja kolm kannatanut, kelle kiirabi viis haiglasse.

Lääne tänava kortermaja elanik Raiki Kruuk oli õhtul õe juures, kui tundis korteris vänget suitsuhaisu. «Tegin koridori ukse lahti ja seal oli juba sinine suits, ma ei saa aru, kuidas keegi teine tähele ei pannud,» rääkis Kruuk ning lisas, et samal ajal kutsus tema õde juba päästjad.

Kruuk tegi oma korteris aknad lahti, sest suitsu tuli järjest juurde. «Päästjad saabusid kiirelt ja tõid kolm inimest sealt välja. Arvestades seda suitsu kogust, siis ilmselt mõne minuti pärast poleks enam nii hästi läinud,» jätkas ta.

Korteris, kust tulekahju alguse sai, töötavat suitsuandurit ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles