Vanglat vältinud noaga tõuksijuht peeti kiirreageerijate poolt kinni (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Kiirreageerijad pidasid kriminaalse taustaga tõuksijuhi kinni LHV pangaautomaadi juures. Mehe läbiotsimisel leiti ka tsiviilkäibes keelatud nuga.
Kiirreageerijad pidasid kriminaalse taustaga tõuksijuhi kinni LHV pangaautomaadi juures. Mehe läbiotsimisel leiti ka tsiviilkäibes keelatud nuga. Foto: Jens Raavik

Tartu kesklinnas Ülikooli tänaval LHV kontori eesruumis pidasid pühapäeva õhtul kella kümne paiku kiirreageerijad kinni elektritõuksi juhi, kes liiklusrikkumiste tõttu pidanuks olema vanglas.

Politseile laekus pühapäeval teade, et südalinnas liigub ringi mees, kes peaks viibima kinnipidamisasutuses ja kandma karistust. Et mees hoidis kõrvale kohtuotsuse täitmisest, paluti tema kinnipidamiseks politsei abi.

«Kirjeldusele vastavat meest märkasidki piirkonnas politsei kiirreageerijad, kes ta Ülikooli tänaval kinni pidasid,» rääkis politsei- ja piirivalveameti Tartu piirkonnavanem Siim Linnard. «Turvalisuse kaalutlusel tehti mehele turvakontroll, mille käigus leiti tsiviilkäibes keelatud nuga. See võeti hoiule ning mees viidi Tartu vanglasse. Tema kasutuses olnud tõukeratas anti sõbra hoole alla.»

Linnard lisas, et kuna ka politsei kiirreageerijad käivad väljakutsetel ja nad olidki piirkonnas lähim patrull, asusidki kohtuotsusest kõrvale hoidvat tõuksijuhti kinni pidama just nemad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles