Siseminister Lauri Läänemets: räigest pommiähvardusest tuleb õppust võtta (1)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Siseminister Lauri Läänemets on praegu Lõuna-Eestis visiidil, ta külastas Võrus päästjaid ja politseinikke. Pommiähvardused tulid sealgi jutuks.
Siseminister Lauri Läänemets on praegu Lõuna-Eestis visiidil, ta külastas Võrus päästjaid ja politseinikke. Pommiähvardused tulid sealgi jutuks. Foto: Arvo Meeks

Täna ja eile saadeti kümnetele Eesti koolidele, lasteaededele ning asutustele jõhkra pommiähvardusega rämpskiri. Kui politsei reageeris näiteks Tallinna lennujaamas sündmusele kiiresti ning alandati ka ohutaset, siis ometi ei saanud paljud teised ähvarduskirja adressaadid eile hommikul tegutsemisjuhist ning see tähendas, et paljudes koolides oli koolipäev rikutud.

Siseminister Lauri Läänemetsa (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) sõnul ei saa ühelegi sellisele ähvardusele reageerimata jätta, kuigi tegu oli rämpspostiga. Eile oli väga paljude asutuste töö küll häiritud, saab Läänemetsa sõnul sündmusest sellegipoolest palju õppida ja tulevikuks järeldusi teha.

Siseminister Lauri Läänemets, kusmaal on uurimine? Kes saatis neljapäeval ja reedel pommiähvardust sisaldava kirja koolidele, lasteaedadele ja asutustele üle Eesti? Kas kiri tuli Eestist või välismaalt?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles