POMMIÄHVARDUS EI TAKISTA Pagarite koolitus jätkus kohvikus ja söömata jäänud koolitoit pistetakse nahka homme

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tulevasi pagareid ja kondiitreid pommiähvardus hariduse omandamisel ei takistanud, vaid kiirelt koliti koolimajast õppetööga ümber Supilinnas asuvase kohvikusse.
Tulevasi pagareid ja kondiitreid pommiähvardus hariduse omandamisel ei takistanud, vaid kiirelt koliti koolimajast õppetööga ümber Supilinnas asuvase kohvikusse. Foto: Ave Ehasalu

Tartu rakenduslik kolledž oli üks paljudest, kes neljapäeva hommikul pommiähvarduse tõttu õpilased koju saatis ja koolipäeva katkestas. Ent õppehoones parasjagu koolitusel olnud pagarid ja kondiitrid ei lubanud äreval intsidendil oma päeva rikkuda, vaid leidsid koolituse jaoks kiiresti uue lahenduse.

Koolitaja Ave Ehasalu rääkis, et täna tehti koolituse ajal Tartu rakenduslikus kolledžis pommiähvardus ning kõik aeti kiirelt majast välja. «Tublid osalejad ja koolitaja otsustasid siiski päevast viimast võtta ja suunduti Tartu kohvikusse Käkk,» sõnas ta.

Ehasalu jätkas seal veebilehe koolitust pagar-kondiitritele. Koos analüüsiti konkurente ja saadi ideid, kuidas paremini turundada. «Koolituse uus asukoht mõjus mõnusa vaheldusena ja ka kohviku külastajad said koolitusest osa,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles