Igatsed juba suve soojust? Avasta neid sihtkohti Euroopas, kus on endiselt soe!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Suvi on just läbi saanud, kuid igatsed juba puhkust? Haara kohver ja suundu lennujaama! Sügise saabumine on kaasa toonud madalamad õhutemperatuurid, hoovihmad ja tormid. Kui suvel tavaliselt puhatakse tööst, siis sügis toob endaga kaasa taas töörutiini ning igapäevaeluga seotud probleemid. Selleks, et pikendada suve ning võtta lisapuhkust, tasub planeerida reis mõnda soojema kliimaga Euroopa riiki. Reisi on võimalik kombineerida meelelahutuse, rannapuhkuse, tööreisi ning kaugtöö eesmärgiga.

Kaugtööd tegevate töötajate jaoks ei oma tähtsust, kas seda tehakse omas kodus või mõnes teises riigis. Sooja kliimaga sihtkohas töötamine võimaldab nautida eemalolekut kodust ning samas olla produktiivne. Seda muidugi vaid siis, kui töörežiim on paigas ning oma kohustustest ei viilita. Selline töötegemine võib osutuda kulukaks, seega võimalikud lahendused kulude katteks on väikelaen või krediidikonto, mille kasutamine on siiski investeering iseendasse.

Kuigi Maa põhjapoolkeral annab loodus märku talve saabumisest, on Euroopa lõunaosas päevane õhutemperatuur jätkuvalt kõrge. Milline sihtkoht Euroopas pakub veel võimalust nautida suvesooja ning enda akusid täis laadida enne talve?

Kreeka saar Rhodos

Rhodos on ametlikult Euroopa kõige päikesepaistelisem koht. Pindalalt Hiiumaast veidi suurem saar võlub turiste loodusliku ilu ning turismivõimaluste poolest. Saarel elab 120 000 püsielanikku ning aastas külastab seda kohta miljoneid turiste. Kohalikele inimestele on turism peamine sissetulekuallikas ning üha enam kavandatakse saarel elu vastavalt turistide soovidele. Rhodos on tuntud randade poolest. Läänepoolsed rannad on kivised ning tuulisemad kui idakalda rannad.

Bosnia ja Hertsegoviina

Bosnias on maalilised maastikud mägede, lopsakate metsade, rahulike järvede ja Dinaari Alpidega, mistõttu on see ideaalne sihtkoht sügisesel ajal puhkuse nautimiseks. Sügisperioodil temperatuur veidi langeb, kuid suve pikendamiseks on see sobiv sihtkoht. Bosnia ja Hertsegoviina on paljude teiste Euroopa sihtkohtadega võrreldes pisut eelarvesõbralikum, mistõttu on see reisijatele atraktiivne valik.

Como järv, Itaalia

Como järv pakub kooslust naturaalsest ilust ning turismindusest. Järv mägede keskel on see, mis meelitab inimesi Itaalias sinna sihtkohta reisima. Imelised vaated järvele ning maagiline õhkkond pakuvad romantilise alatooniga suvepuhkuse võimalusi ning kuna tegemist on ka populaarse pulmade korraldamise sihtkohaga, leiab siit suurepäraseid võimalusi ööbimiseks ning kohaliku toidu nautimiseks. Villa Carlota on eelistatuim ööbimiskoht neile, kes otsivad unikaalseid kogemusi Itaalias. Bellagio on üks nendest linnadest, mis tekitab võimaluse kerida veidi aega tagasi ning külastada peaaegu puutumatuna säilinud linnatänavaid.

Malta

Vahemere pärliks kuulutatud Malta saar asub Vahemere idapoolses osas. Peaaegu aasta ringi äärmiselt soojade temperatuuridega sihtkoht on spetsiaalselt mõeldud neile, kes soovivad vaikset puhkust linnakärast eemal. Malta kultuur on segunenud Kreeka, Itaalia ning Türgi mõjutustest, mis teeb sellest unikaalse kultuuriga riigi. Teise maailmasõja ajal oli Malta üks pommitatavaid riike maailmas, mis tähendas, et nende aastate jooksul arendati kaitsesüsteeme ning ehitati uuesti üles enamik lagunenud arhitektuurist. Imeline vaade avaneb riigi uuendatud arhitektuurile ning vanadele allesjäänud hoonetele.

Nice, Prantsusmaa

Pariis ei ole ainuke armastuse linn Prantsusmaal. Nice, Vahemere-äärne puhkuse sihtkoht, võlub külastajaid imeliste vaadete ning liivarandadega. Siin on prantsuse kultuur segunenud tugevalt Vahemere kultuuriga. Kunst, söök ning puhkus pakuvad võimalust nautida parimaid valikuid mõlemast kultuurist. Nice on parim sihtkoht kunstihuvilistele, sest ses piirkonnas on enim kunstimuuseume ja salonge maailmas.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles