Kohalik indie pop-rock'i bänd avaldas uue singli ja video

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Jelly Rue on Tartust pärit indie pop-rock'i bänd, mis tegutseb aastast 2014.
Jelly Rue on Tartust pärit indie pop-rock'i bänd, mis tegutseb aastast 2014. Foto: Erakogu

Jelly Rue on Tartu bänd, kellele meeldib mängida erinevate muusikažanrite piirimail ja seda saab kuulda ka nende uuel singlil «Biggest Lie».

Uus singel on bändipoolne sarkastiline vastus võltspositiivsele ideele, et lakkamatu optimism ja pingutus viivad alati edu ja õnneni. Laul räägib eesmärkide poole püüdlemisest ja sellega kaasnevatest raskustest ning seab kahtluse alla levinud arusaama, et kõik on võimalik, kui vaid piisavalt pingutad.

««Biggest Lie» räägib nendest hetkedest, kui oled andnud endast absoluutselt kõik, ent elu ei lähe ikka nii, nagu tahtsid,» sõnas bändi vokalist Ann Vesselov.

Kuigi rütm ja tempo annavad aimu positiivsest laulust, siis tegijate sõnul tuleb sõnadest välja laulu irooniline sõnum.

«Muusikaliselt oli eesmärk leida hea tasakaal rõõmsamate kitarrimeloodiate ning tekstis peituva sarkasmi vahel. Tahtsime, et muusika tõmbaks kuulaja oma hoogsa energiaga kaasa, ent samal ajal paneks ta tähele ka laulu sõnumit,» lisas bändi kitarrist Germo Vahemäe.

Loo salvestas ja miksis Vilho Meier Slim Music Studiost ning laulule tehtud muusikavideot saab vaadata siit.

Jelly Rue on Tartust pärit indie pop-rock'i bänd, mis tegutseb aastast 2014. Bändi muusikat iseloomustavad popilikult kaasahaaravad meloodiad ja rütm ning eksperimenteerimine huvitavate bassi- ja kitarrikäikudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles