Opositsioon tahab vähendada tasuta parkimise privileege (1)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu linnavolikogu liige Silver Kuusik ei vaidlusta tasuta parkimise õiguse andmist liikumispuudega autojuhile ja liikumispuudega või pimedat inimest sõidutava auto juhile, kuid praegu pole võimalik hinnata nn invakaardi alusel parkimise väärtarvitamist.
Tartu linnavolikogu liige Silver Kuusik ei vaidlusta tasuta parkimise õiguse andmist liikumispuudega autojuhile ja liikumispuudega või pimedat inimest sõidutava auto juhile, kuid praegu pole võimalik hinnata nn invakaardi alusel parkimise väärtarvitamist. Foto: Margus Ansu

Tartu volikogus opositsiooni kuuluva EKRE esindaja Silver Kuusik tõi parkimisprivileege kärpiva eelnõu tutvustamisel esile, et vaid üks rühm neist neljast, kes seni on Tartus parkimistasu maksmisest vabastatud, peaks seda olema ka vanaviisi – suurte remontide ja ehitustega seotud sõidukid.

Seevastu on tema meelest vale, et linnavalitsus jagab igal aastal üle saja tasuta parkimise loa oma töötajatele või muudele organisatsioonidele, selleks aastaks 149, lisaks oli augustis 1149 tasuta parkimise luba elektriautodele.

Küsitavusi on ka invaparkimisega, sest väljastatud parkimiskaarte kontrollida on pehmelt öeldes keeruline. Kuusik on olnud enese sõnul ka tunnistajaks, et need võivad olla kallitel autodel ja näinud, kuidas siresäärne näitsik invakaardiga autost spordiklubisse tõttab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles