Pildid ja video Tartu päästekomando sai jõudu juurde

Copy

Pühapäeval sai Tartu päästekomando olulise täienduse. Senise ühe päästeauto ja meeskonna asemel on kesklinnas paikneval komandol valmisolek reageerida nüüdsest kahe päästeauto ja meeskonnaga.

Kolimise puhul viisid päästjad läbi ka sümboolse vahtkonnavahetuse: Sõpruse sillal sõitsid Annelinna komando ja kesklinnas asuva Tartu komando liikmed päästeautodes teineteisest vastassuunas mööda.

Suur osa Tartu linna väljakutseid on kesklinna ja selle lähiümbrusse. See tähendab, et kesklinnas Aleksandri 11a paikneva päästekomando meeskonna töökoormus on olnud võrreldes teise Tartu päästekomando, Annelinna komandoga (Jaama 207) märksa suurem.

Töökoormuse võrdsustamiseks ja reageerimise tõhustamiseks otsustati viia üks kahest Annelinna päästekomando meeskonnast kesklinna komandosse. Tänu sellele muutub kesklinna, aga ka kesklinnast Tallinna, Viljandi ja Valga poole jäävate piirkondade päästeteenus kättesaadavamaks ning mitmele samaaegsele või suuremat ressurssi nõudvale päästesündmusele ka kiiremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles