Pildid Reformierakonna volikogu kogunes Tartusse aru pidama (21)

Copy

Tartusse Lydia hotelli kogunes laupäeva hommikul Reformierakonna volikogu. Koosviibimisel osalevad erakonna liikmed nii Eesti eri piirkondadest, riigikogust kui ka Euroopa Parlamendist.

Päevakavas on erakonna juhi Kaja Kallase ülevaade poliitilisest olukorrast ning erakonna peasekretäri Timo Suslovi ülevaade erakonna tegemistest. Samuti arutatakse 2024. aasta Euroopa Parlamendi valimisteks valmistumist.

Volikogu koosviibimise avas erakonna volikogu esimees, kliimaminister Kristen Michal, kes tuletas meelde, et ajad on keerulised nii kogu maailmas kui ka Eestis. Koosviibimise eel sõnas Michal, et on valmis ka selleks, et saalist võib kosta valitsusliikmete aadressil kriitikat. 

«Reformierakonnas on kombeks, et eriarvamused erakonna juhtorganite ja otsuste vastu on lubatud,» sõnas Michal. Ta lisas, et pigem oleks kummaline, kui vaidlusi ei tekiks. «Paremad tulemused saavad tulla vaid avameelses debatis,» lisas Michal.

Riigikogu liige Maris Lauri sõnas enne koosviibimist, et ootab sündmuselt ülevaadet ja diskussiooni poliitilisest olukorrast. «Kui on põhjust kritiseerida, siis tuleb seda teha, kui on põhjust arutada, siis tuleb arutada,» märkis Lauri.

Tema soovitab valitsusliikmetel ennekõike suhelda ja selgitada asju ning olukordi nii, et inimesed saaksid neist ka aru. «No mõned asjad tulevad paremini välja, mõned kehvemini,» iseloomustas Lauri Reformierakonda kuuluvate valitsusliikmete toimetamisi.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles